Asociace poskytla záštitu projektu Sdovolena.cz

Asociace cestovních kanceláří České republiky poskytla záštitu projektu Sdovolena.cz, který byl spuštěn 1. prosince. Základním principem je vyhledávání zájezdů na novém serveru www.sdovolena.cz, kde již nyní najdou návštěvníci tisíce termínů zájezdů od největších až po nejmenší cestovní kanceláře.

„Jedná se o velmi perspektivní projekt, který je určen  pro přímý prodej zájezdů cestovních kanceláří bez jakéhokoliv prostředníka. Jsem přesvědčen o tom, že  se vytváří silná  konkurence pro cestovní agentury zaměřené pouze  na internetový prodej. Přeji Sdovolené šťastné vykročení a mnoho úspěchů,“ říká Viliam Sivek, předseda ACK ČR.

Asociace velmi úzce spolupracovala se Seznamem již od samého začátku projektu a aktivně se na něm podílela jak po odborné stránce, tak přípravou dohody o obchodním modelu celé služby. To zajistilo účast velkého počtu cestovních kanceláří již při startu celé služby.

Zájemce o koupi zájezdu může hledat pomocí základního nebo rozšířeného filtru a to nejen podle destinace, termínu nebo ceny zájezdu, ale také podle svých oblíbených cestovních kanceláří. Tím je pak zajištěno, že je spotřebitel předem informován se kterou cestovní kanceláří později uzavře cestovní smlouvu.

„A právě zcela nový pohled na možnosti vyhledávání zájezdů na internetu, nás přivedl k myšlence poskytnutí záštity nad celým projektem“, doplňuje Sivek.

Dovolená a Region, Lázeňství 2017
Regiony České republiky 2017