Nová opatření na Pražském hradě

Asociace cestovních kanceláří ČR vítá znovu zavedená opatření při návštěvě katedrály Sv. Víta na Pražském hradě. Zpřístupnění staré části katedrály pouze za poplatek bude mít bezesporu nejen ekonomický přínos, ale i regulační dopad a zlepší se tak průchodnost celé katedrály. Neúnosně dlouhé fronty byly oprávněně kritizovány nejen zahraničními turisty, ale i domácími návštěvníky.

Díky tomu, že nová část katedrály bude i nadále přístupná bez poplatku, nebudou mít nová opatření žádné diskriminační dopady na domácí návštěvníky a věřící. Je třeba připomenout, že vstupné do areálu Pražského hradu se nemění.

ACK zároveň doufá, že část takto získaných finančních zdrojů bude použita pro pravidelnou údržbu katedrály. Zdroj: Jan Papež, místopředseda ACK ČR

VYPLATÍ SE VÁM ČLENSTVÍ V ACK ČR?
SPOČÍTEJTE SI TO!

Máte nějaké dotazy nebo zájem o členství?Napište nám na info@ackcr.cz

Chcete dostávat nabídky na semináře ACK ČR?
Napište nám na ackcr@ackcr.cz

Důležité upozornění: ACK ČR nesmí vstupovat do smluvního vztahu mezi zákazníkem a cestovní kanceláří. Ten se řídí uzavřenou smlouvou o zájezdu. V případě, že nejste spokojeni s postupem cestovní kanceláře, je nutné se obrátit na správní orgán.

Hlavní mediální partneři